ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ – BEACH BARS – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Τοποθεσία

Ο οικισμός

Ο Αμπελάς στην Πάρο είναι ένας από τους πιο ήσυχους και γραφικούς οικισμούς του νησιού. Χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυκλαδίτικων κατοικιών και τους καταπράσινους αμπελώνες που τον περιβάλλουν. Προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την κοντινή Νάξο.

Η παραλία

Η παραλία του Αμπελά είναι μια μικρή, φυσική παραλία με γαλάζια διαυγή νερά και λευκή άμμο. Είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση, ενώ κατά μήκος της παραλίας μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακές ταβέρνες αλλά και beach bar, για φαγητό και ποτό.

Τοποθεσία

SeaRocks Paros

Beach bar στην παραλία του Αμπελα. Ξαπλώστρες, ομπρέλες φαγητό και ποτό, όλη την ημέρα.

Blue Oyster

Εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ψάρια και θαλασσινά. Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.

Το Θαλάμι

Ταβέρνα, πάνω στη θάλασσα. Ελληνική κουζίνα με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά. Στην παραλία μπορεί κανείς να κολυμπήσει.

Χριστιάνα

Παραθαλάσσια παραδοσιακή ταβέρνα. Ελληνική κουζίνα, ψάρια, θαλασινά αλλά και μαγειρευτό φαγητό.

Κέδρος

Παραθαλάσσιο μεζεδοπωλείο με δημιουργική ελληνική κουζίνα. Στο απάγκιο λιμανάκι μπορεί κανείς να κολυμπήσει.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Casa Polymnia υπάρχουν μικρές ανοργάνωτες παραλίες, που αξίζει να τις επισκεφθείτε. Πριν ξεκινήσετε, προμηθευτείτε τα απαραίτητα, νερό και σκίαστρο για τον ήλιο

Σε μόλις 4 χλμ από τον Αμπελά, βρίσκεται η κοσμοπολίτικη Νάουσα, ένα από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα των Κυκλάδων. Επισκεφθείτε το ενετικό κάστρο και το πολύ γραφικό λιμάνι και εξερευνήστε τις βόρειες παραλίες του νησιού.

error: Content is protected !!